Editorial Team
EDITORS
Ana Carolina Feldenheimer da Silva, Brasil
Renata Brum Martucci, Brasil
EDITORIAL COUNCIL
Carla Maria Avesani, Suécia
Elisabetta Gioconda Giovanna Recine
Flávia Fioruci Bezerra, Brasil
Márcia Regina Simas Torres Klein, Brasil
ASSISTANT EDITORS - Epidemiology and Nutrition
Amina Chain Costa, Brasil
Érika Cardoso dos Reis, Brasil
Fernanda Ribeiro dos Santos de Sá Brito, Brasil
Ilana Nogueira Bezerra, Brasil
Larissa Loures Mendes, Brasil
Raquel de Deus Mendonça, Brasil
Ursula Viana Bagni, Brasil
ASSISTANT EDITORS - Food and Nutrition Policies
Letícia Ferreira Tavares, Brasil
Lucileia Grahen Tavares Colares, Brasil
Mariana Fernandes Brito de Oliveira, Brasil
ASSISTANT EDITORS - Social and Human Sciences in Food and Nutrition
Cristiano José de Andrade, Brasil
Fernanda Kamp, Brasil
Poliana Deyse Gurak, Brasil
ASSISTANT EDITORS - Collective Feeding
Fabiana Bom Kraemer, Brasil
Ligia Amparo da Silva Santos, Brasil
Mabel Gracia Arnaiz, Espanha
Shirley Donizete Prado, Brasil
Silvia Angela Gugelmin, Brasil
ASSOCIATE EDITORS - Nutrition and Food
Aline Silva de Aguiar, Brasil
Danielly Ferraz, Brasil
Josely Correa Koury, Brasil
Luciane Pires da Costa, Brasil
ASSOCIATE EDITORS - Clinical Nutrition
Barbara Perez Vogt, Brasil
Fernando Lamarca, Brasil
Livia Costa de Oliveira, Brasil
Lúcia de Fátima Campos Pedrosa, Brasil
Patricia Coelho de Velasco, Brasil
EXECUTIVE EDITOR
Conceição Ramos de Abreu, Brasil
Proofreader
Ana Silvia Gesteira, Brasil