Entrevista com Professora Leila Algranti (Unicamp) - Cristina Deckmann Fleck, Eliane; Gesuelli Meirelles, Juliana; Dillmann, Mauro (Revista Maracanan, 2021)
Entrevista com a Professora Doutora Leila Algranti (Unicamp)