Jaikoa regua - de Araújo, Inês; Queiroz, Tania; Karai Mirim, Laércio (Revista Concinnitas, 2021)
Kova´e nhembopara ma ijayu ha´e ombopara Xadalu Tupã Jekupe pe omboyau ague kova´e mba´eapo ojapo va´e kue kuery, omombe´u mba´eixa pa guembiapo arte regua re ha´e oiko oikoa tetã re ha´e tekoa rupi ha´e maba´eixa vy pa omovaen rã o arte amboae kuery pe, ha´e javive pe oupity aguã rami ojepy´a py rei he´yn re, ha´e javive pe omovaen aguã rami.